Як приготувати бісквіт на лимонад Який рецепт

Головним секретом бісквіта на лимонад є лимонад, який повинен бути обов’язково з газом (лимонад. який стояв відкритим і без газу не підійде).

Для приготування бісквіта буде потрібно:

  • 4 штуки яйця,
  • 1,5 склянки цукру,
  • 1 пакетик ванільного цукру (або ванілін),
  • будь лимонад, один стакан,
  • 1 стакан раст. масла,
  • три склянки борошна,
  • грам 10 розпушувача.

Приготування:


  • Збиваємо яйця, цукор, ванільний цукор;
  • непрекращая збивати вливаємо сюди ж рослинне масло і відразу ж, вливаємо лимонад;
  • борошно з розпушувачем висипаємо частинами, перемішуємо міксером (тісто має вийде рідким, як сметана);
  • тісто виливаємо в чашу мультиварки яку змащуємо маслом (час випічки 65 хвилин, після сигналу готовності додаємо ще 65 хвилин).

Після закінчення випічки вимикаємо підігрів і залишаємо остигати бісквіт хвилин на 20.

Виймаємо бісквіт з чаші мультиварки і залишаємо ДОПОВНЕНО остигання на підставці.

Якщо ж пекёте бісквіт в духовці, то випікати при температурі в 180 градусів хвилин 25-30 хвилин. Форму беріть високу, так як бісквіт сильно піднімається.

Після окончанііяпечкі оставте бісквіт у вимкненому духовій шафі хвилин на 20.

Бісквіт виходить дуже високий і пухнастий, а аромат буде той, який лимона використовуєте.

Прикрашає як Вам забажається.

Прочитати повністю: Джерело

Share →